Här nedan ser du kommande evenemang och workshops. Listan uppdateras kontinuerligt.

Våren 2018

Maj

Lördagen 19/5 Workshop Yang & Yin kl 10:00-12:00 med Sophie Gudmann Knutsson. Lättare fika ingår i priset   Yoga Living studio Knäppingsborgsgatan Kostnad: 250 kr. Anmäl dig senast den 19/4 via bokningssystemet.  Detta evenemang ingår för dig som har terminskort. 

Juni

Sommaryoga utomhus vid Bråvikens strand på Sandviksbryggan för sjunde året i rad. Sommaryogan pågår mellan juni-augusti i samarbete med First camp Kolmården.

Dennas sommar erbjuder vi hela 28 st yogaklasser från början på juni till mitten av augusti (jämfört med förra året hade vi endast 18 st tillfällen).

Vid dåligt väder är vi alltid under tak på campingens dansbana uppe på berget.

Nytt för i år är att vi hittar tillbaka till kvällsyoga på tisdagar och torsdagar i juni – den är dock alltid på dansbanan.

JUNI:
Morgonyoga på bryggan kl 8:30-9:30 varje lördag (förutom midsommardagen)
Kvällsyoga på dansbanan kl 18-19 varje tisdag och torsdag

JULI:
Morgonyoga på bryggan kl 8:30-9:30 varje tisdag, torsdag och lördag.

AUGUSTI:
Morgonyoga på bryggan kl 8:30-9:30  2/8 4/8 och 11/8
(Något mer tillfälle kan tillkomma i augusti)

Du kan betala per gång: 150 kr
Via swish (på plats) eller med kort (i campingens reception)

Du kan också välja mellan olika typer av kort som du hittar i bokningssystemet via www.yogaliving.se

OBS! Köp ditt kort via bokningssystemet innan du kommer och yogar så underlättare det. Korten är elektroniska och du bokar din plats inför varje tillfälle som du vill vara med.

Via bokningssystemet under butik hittar du 5-10- och 15-kort. Betalas via faktura eller Wellnet.
Under evenemang hittar du Sommarkortet (då bokar du dig inte på yogaklasserna utan du får ett papperskort som bevis och du har tillgång till alla sommarens yogastunder)

Augusti 

16-19/8 Yogaretreat på Skeppsudden på Vikbolandet med Jenny Lindberg och gästlärare. Mer info hittar du under Evenemang i Bokningssystemet.

September

Yogaresa till Zanzibar med Jenny Lindberg.  Vi startar lördagen den 29/9 och avslutar lördagen den 6/10. Kost, logi och yoga ingår i priset. Flygresa bokas separat. Mer info kommer.

 

 

 

 

 

 

 

*Med reservation för eventuella ändringar.