Yoga Living

Allmänna villkor

Dessa villkor gäller för alla ordrar på www.yogaliving.se, vilket omfattar alla inköpsavtal som gäller mellan konsument och JL Yoga Living AB, hädanefter benämnt Yoga Living. Vi uppmanar dig att läsa dessa villkor i sin helhet innan du lägger en beställning. Dessa villkor kan uppdateras och varieras därför vi ber dig att läsa villkoren före varje beställning du placerar i webbshopen.

Ett bindande köpavtal ingås så snart din beställning har bekräftats av oss och en orderbekräftelse har skickats från Yoga Living till den e-postadress du angav. Om ett föremål råkar vara slut i lager innan statusen har uppdaterats korrekt i webbshopen, kommer du meddelas via e-post. Vi kan då föreslå ett alternativ, eller avbryta den aktuella ordern. Om felaktig prisinformation har visats på webbshopen kommer du att erbjudas att antingen köpa varan till rätt pris eller avbryta ordern. Yoga Living förbehåller sig rätten att avslå eller upphäva ett köpavtal om bedrägerier eller andra handlingar som liknar bedrägerier, såsom olaglig användning av andras kreditkort, kan misstänkas.

För att beställa i webbshopen måste du vara minst 18 år och inte under förmyndarskap. Yoga Living förutsätter att minderåriga som utför inköp på www.yogaliving.se skickar sanningsenlig information om sin ålder och / eller har det nödvändiga samtycket från deras förmyndare för att köpa produkten/produkterna. Om inte, kan köparen bli ansvarig för eventuella kostnader som ett ogiltigt avtal kan innebära.

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: