Blogg

Andningsankaret. Medveten andning

När du känner att du behöver pausa och hitta närvaro kan du alltid använda dig av dina andetag. Låt dem för en stund ge dig distans till det som du har runtom dig och ge dig utrymme mellan de tankar och känslor som du har inom dig.

Att följa dina andetag ger dig möjlighet att stanna upp i nuet och bli medvetet närvarande.

Slut ögonen. Stå, sitt eller lägg dig ned. Börja med att uppmärksamma dina andetag. Ett i taget. Följ med och känn efter hur det känns när du andas in och andas ut. Förändra ingenting, lägg bara märke till rörelsen i andningen och var du andas.

Stanna där en stund och följ flödet.

Vad händer sedan om du medvetet börjar andas djupare andetag? Andas in längre ner med mer expansion och andas ut långsammare.

Var känner du andningen mest? Vid näsan, halsen, bröstkorgen, ryggen, magen eller någon annanstans i kroppen?

Det är där som ditt andningsankare finns. Platsen i din kropp där du alltid kan känna dina andetag när du behöver. Om och om igen.

I dina andetag får du möjlighet att uppleva medveten närvaro. Det kan hjälpa dig att känna ett större lugn inombords och ge dig mer klarhet när du behöver.

Stanna minst i 10 andetag eller helst i några minuter.

Namaste

Jenny

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: