Event & retreats

Ayurvedaföreläsning och matlagningsworkshop

Under vistelsen på Bali kunde deltagarna köpa till massage, healing eller en ayurvedisk konsultation. Utöver detta så hade de möjlighet att delta i en föreläsning om Ayurveda med indiske Dr Abhisheka J. Joshi

Ayurveda är läran om livet

Man kan se det som en systerfilosofi som växte upp samtidigt med yogan i det forna Indien. Ayurvedan, liksom yogan, har sin grund många tusen år tillbaka i tiden.

Är du nyfiken på vad Ayurveda är så kan du hitta mer info en tid tillbaka i bloggen!

Louise hade även en matlagningsworkshop där hon gav tips på hur man enkelt kan byta ut råvaror till en mer hälsosam kost. På menyn stod Vietnamesiska vårrullar som alla fick vara med och göra själva. En uppskattad lunch!

Lisa är redo för lunch!

Utöver gemensamma aktiviteter har det även funnits utrymme för deltagarna att spendera tiden fritt. Hänga vid poolen, läsa en bok eller ta sig på ett kortare besök till närliggande Canggu.

Dagboksskrivande

Vid ankomstdagen fick de en fin anteckningsbok från Burde där vi önskade att det skulle finnas en liten stund varje dag där de skrev ned sina tankar. Veckan har inneburit mycket tankar och funderingar. Ett möte med mycket känslor som behöver bearbetas och skriva kan vara en del i den processen. Fint att ta sig tid och skriva en liten stund varje dag.

Skriver du dagbok?

Love and namasté, Jenny

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: