allakanyoga/Event & retreats

Bali hälso- och yogaresa

I tisdags morse kickade vi äntligen igång det efterlängtade yogaretreatet! Det är så kul att vara här och jag är så tacksam över att få göra detta tillsammans med Louise.

Vi håller i alla yogasessioner och inspirationsstunder på ett ställe som heter Villa Artis. Det ligger strax utanför Canggu. Det är också på Villa Artis som majoriteten av deltagarna bor under vistelsen. Under veckan kommer Louise även ge en matlagningsworkshop.

Första dagen inleddes med en välkomstcirkel, presentation och utdelning av Goodiebags med fantastiskt innehåll. Mer om denna fina Goodiebag senare!

Jag inledde sedan med en kortare yinyogaklass innan frukost med syfte att få landa i miljön men också i kropp och sinne. Gräset var sådär lite lagom fuktigt, luften ljummen och man kunde ana att dagen skulle bli riktigt varm. Bakom poolen breder risfälten och ut sig med otrolig grönska eftersom det är regnperiod just nu. Vacker start helt enkelt och rogivande med alla läten och ljud från djur och naturen som omger oss.

Första yogaklassen hölls utomhus med möjlighet att välja plats, underlag och sol eller skugga.

Under förmiddagen fortsatte jag dessutom med en inspirationsstund med andning, pranayama & meditation. Viktiga komponenter i yogan som skapar en större förståelse och helhet. Kändes jättefint att få börja med det så tidigt av veckan och hoppas att det såddes några frön av nyfikenhet som sakta kan få gro.

Vi ger två yogaklasser per dag, en på morgonen innan frukost och en på sen eftermiddag innan middagen. Utöver detta så ger vi inspirationsstunder/föreläsningar vissa dagar. För deltagarna finns det också möjlighet att köpa till massage, healing och ayurvedakonsultation.

I retreatet ingår frukost och lunch med fokus på Rawfood.

Mysigt att äta frukost och middag tillsammans.

Louise delar med sig av sina inspirationsstunder och hon har guidat genom härliga Vinyasaklasser. De första dagarna  har jag haft fokus på Hatha och Ashtangayoga med pranayama och meditation.

Idag har även deltagarna en tyst dag. De har inte pratat med någon från att de vaknade tills de går och lägger sig. De ska bli spännande att få höra deras upplevelser om detta imorgon.

Vår förhoppning är att alla som deltar verkligen ska känna att de landar här i kropp, själ och sinne och att de får en helhetsupplevelse.

Vi hinner med lite annat smått och gott också. Imorgon ska vi göra en heldag i Ubud och på lördag ska vi få en surfklass på Kuta Beach. Ser fram emot kommande dagar!

Vi hörs snart igen!

Love and namasté, Jenny

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: