blogg/Inspiration, motivation & hälsa

En ny shala i stan

En ny yogastudio håller på att växa fram mitt i centrala Norrköping på Knäppingsborgsgatan 13b. Vi finns i en gammal fin fastighet mitt emot Olai Kyrka. Det är alldeles nära Drottninggatan, nära city, nära gång och cykelstråk, nära alla företag, butiker, skolor och myndigheter som ligger centralt. Det är nära till allt helt enkelt.

Det är en mindre yogastudio med mycket personlighet där det finns utrymme för dig att vara precis den du är. Vi erbjuder flertalet olika yogaformer och vi är flera undervisande lärare på schemat. Eftersom studion inte är så stor så undervisar vi i mindre grupper vilket också skapar mer personlig kontakt mellan dig och den lärare som undervisar. Vi utbildar oss kontinuerligt och vi har en stor bredd av olika kunskaper inom yoga och mindfulness.

Vi vill att det ska vara mysigt att få komma till oss. Som en liten oas, eller en bubbla, där det finns möjlighet att komma bort från vardagen en stund. Hit kommer du kanske för att STARTA DAGEN på bästa sätt med ljuvlig morgonyoga. Du kanske behöver en PAUS mitt på dagen i form av lunchyoga, där alla möten och samtal suddas ut för en liten stund där du tillåts att ANDAS och bara VARA. Du kanske behöver yoga mot slutet på dagen för att VARVA NED eller hitta ny kraftfull ENERGI. Oavsett när du väljer att yoga så hoppas vi att du hittar något som passar just dig. Vi vill kunna erbjuda yoga för alla, så därav har vi även mammabebisyoga, barnyoga och senioryoga.

Du kan välja om du vill gå en kurs, köpa dropinkort eller terminskort beroende på hur mycket och ofta du vill yoga.

Det finns flertalet workshops på helgerna under hösten. Vad sägs om till exempel Yoga från grunden, Qi Gong, Örtterapi & yoga, Acroyoga, Prehandstand & armbalanser, Shanting, pranayama & yinyoga..

Studion är öppen i samband med yogaklasser. Ytterdörren i fastigheten öppnas ungefär 15 min innan yogaklass. Eftersom det är en liten studio så finns det tyvärr ingen duschmöjlighet. Det finns ett litet utrymme för omklädnad men om det finns möjlighet så kom gärna ombytt! Yogamattor och andra tillbehör finns att låna. Efter yogaklassen bjuds det alltid på te och du får gärna sitta kvar en stund även om en ny klass påbörjas.

Det finns även en liten yogashop där du kan hitta diverse prylar och produkter från yogans värld.

Vi hoppas att du ska trivas i den lilla shalan (studion) och vi ser fram emot att få möta dig på mattan.

Studion i Krokek fortsätter precis så som den har gjort och där är vi nu inne på andra året…

Välkommen till en yogisk höst!

Namaste. Jenny Lindberg, Malin Edman, Lena Selberg, Jane Hjelmqvist, Maria Svalin, Jenny Lundholm, Elin Johansson, Nanna Windh, Sara Lindstedt och Lena Thurner.

 

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: