alltomyoga/Yogans filosofi & historia

Din inre guide

Vi har den alla, men hos vissa är den stark och tydlig medan den för andra är svårare att urskilja. En del är mer vana vid att lyssna till den och följa den än vad andra är. Den inre rösten, magkänslan, intuitionen, själsrösten, eller vad man nu väljer att kalla den. Att våga följa sitt hjärta.

Den inre rösten är något som alla föds med men som utvecklas olika beroende på hur mycket man lyssnar till den och litar på den. Desto mer man använder den och vågar tro på den desto tydligare och starkare blir den.

Den inre rösten är din guide. Som en inre kompass och vägvisare som styr dig dit du vill om du vågar följa den. Du lär dig att fatta de rätta besluten om du bara vågar ha tillit och vågar följa dina känslor.

I ditt hjärta finns det inga tankar eller ord. Bara känslor och ren kärlek. Låt känslorna visa dig vägen så följer du ditt hjärta.

Är din inre röst svag och otydlig idag så träna dig på att lyssna till den och att lita på den så kommer den snart att växa sig starkare och tydligare.

När du skalar av mer och mer av det brus som ständigt pågår runtom dig så lär du känna mer av dig själv och ditt inre.

Detta är inget som sker över en natt men med regelbundenhet i yogaövningar och meditation så ökar möjligheten.

Hur upplever du din inre guide?

På YouTube hittar du mycket  meditationer om du tycker att det är svårt att komma igång på egen hand. Meditation och medveten närvaro (mindfulness) behöver dock inte vara så krångligt – starta i det enkla. Att först bara bli medveten om din andning är första steget och den stunden kan successivt bli längre och längre.

Ge dig utrymme för egentid i tysthet. Ta en promenad i skogen, sitt vid en sjö eller vid havets strand. Tillåt dig att bara vara.

Ju mer du skalar av det yttre, så upplever du mer på insidan, och det är precis där allt finns!

Våga lyssna till ditt hjärta, magkänsla och intuition. Det finns där. Ditt inre vetande. Your inner knowing.

”Do not let the noise of others´  opinions drown out your inner voice.” Steve Jobs

Namaste

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: