bättrehälsa/Inspiration, motivation & hälsa

En månad i Thailand

Så skönt! Nu är vi äntligen på plats sedan i fredags morse. Det var mycket med flytten veckorna efter jul och nyår så det här känns rätt härligt faktiskt. Skönt att få vila lite. Känna varm sand under fötterna, varm luft mot huden och en badtemperatur som knappt svalkar.

Eftersom vi är här i en månad så behöver barnen gå i svensk skola som finns i Ban Phe.

I morse lämnade vi dem för deras första skoldag. Det var lite pirrigt för dem – men det kommer nog bli jättebra. Skönt för dem att ha lite aktivitet och kompisar på vardagarna och dessutom hänga med i samma skolarbete som klassen hemma. Det är verkligen toppen!

De går i Eastern Swedish School i Ban Phe, Rayong

Måste ju även säga att det blir extra lyxigt för mig och Jonas. Barnen blir hämtade till skolan kl 8 och är tillbaka strax innan kl 15. Så det finns mycket utrymme för egentid för oss. Jonas är helt ledig. Jag räknar med att jobba med företaget ett antal timmar per dag. Därutöver ska jag yoga, gå promenader, träna, läsa och tillåta mig att bara vara också.

Anledningen till att vi är här i en månad är för att vi inte har tillträde till nya huset som vi bygger förrän i mitten på mars, så vi har fått möjlighet bo här i ett hus som vi lånar av nära familjemedlem. Huset ligger inne på ett Resortområde. Här kan vi njuta av sköna dagar vid vår alldeles egna pool.

Eller ta oss några hundra meter ned till stranden.

När vi behöver ta oss längre sträckor så har vi en vespa med siodovagn. Perfekt!

Okidoki. Det var allt för nu. En liten statusuppdatering om vart jag befinner mig. Uppkopplingen här är bra så jag räknar med regelbundenhet i blogg och håller tummarna för att jag kommer kunna lägga upp några filmer på Youtube ”Yoga med Jenny”

Namasté, Jenny

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: