alltomyoga/Inspiration, motivation & hälsa

Ett vinteräventyr

Sista veckorna har jag verkligen varit frånvarande här.. ibland är det svårt att få ihop tiden till alla saker man vill göra.. och den största anledningen till det just nu är att vi ska flytta från vårt hus i mitten på januari..

Försäljningen blev klar redan i början på sommaren, och vi håller just nu på och bygger ett nytt hus. Det är ett nyckelfärdigt hus, men ändå blir man så involverad i alla val och smågrejer som vi har valt att göra själva.

Det kräver en hel del planering inför flytten också, då vi inte har tillgång till nya huset förrän i mitten på mars.. Kartonger och möbler ska magasineras och vi själva måste ju också bo någonstans däremellan (!)

Redan tidigt blev det klart att vi åker till Thailand 4 veckor där vi får möjlighet att låna en nära släktings hus. Våra barn, Vega och Silas som är 10 respektive 8 år gamla kommer få gå i svensk skola i området under denna period. Vilket äventyr det blir för dem!

Varken Jonas eller jag har varit i Thailand tidigare så det ska bli ett skönt och spännande avbrott i vardagen. Jag kommer jobba och sköta företaget därifrån såklart, men samtidigt ska jag unna mig att vara ledig också. Jag minns inte riktigt när jag var ledig flera sammanhållande veckor senast..

Jag ska verkligen ta hand om mig och gå all in i min egen yogapraktik. Jag ser fram emot yogastunder på en varm strand, meditationer på en klippa och läsa en bok under en palm.

Jag kommer naturligtvis försöka uppdatera bloggen lite oftare och låta er få vara med på min resa.

Några dagar innan Jonas och barnen flyger hem tar jag mig vidare till Bali för ett riktigt YOGAÄVENTYR tillsammans med Louise Larsson som driver Organicbymommy. Där kommer vi gemensamt leda en veckas hälso- och yogaretreat. Det är redan fullbokat med 16 härliga deltagare. Detta ska bli fantastiskt kul!

Så totalt är jag borta närmare fem veckor i januari-februari denna vinter.

Tills dess fortsätter jag drömma, längta (och förbereda flytten och packa alla hundratals kartonger som ska magasineras..)

Behöver du varva ned i julstressen så kan jag tipsa om den senaste videon på Youtube. En skön yinyoga (20 min) för höft och rygg. Yoga med Jenny Klicka här

Namasté, Jenny

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: