blogg/Samarbeten

Gaston Luga – väskan med veganskt läder

I samarbete med GASTON LUGA så har jag fått möjlighet att prova deras väskmodell PRÅPER i svart. 

Det som tilltalar mig är att det är i PU-läder (veganskt läder) och den är så himla snygg, rymlig och användbar. Perfekt att packa lite fika i när man vill ha en stund i naturen eller passar lika bra till jobbet då den har en 13 tum datorficka.

Med koden ”yogalivingjenny15” så får du 15 % rabatt på hela deras sortiment. Just nu får du även en plånbok värd 489 kr med på köpet. Här hittar du till GASTON LUGA

Nature heals. För mig är egentid i naturen viktig och alla årstider har sin charm. Kombinationen skog och vatten är oslagbar. Jag packar gärna en väska med lite fika och slår mig ner vid Bråviken en stund.

GASTON LUGA ÄR STOLTA ÖVER ATT VARA EN
KOLDIOXIDNEUTRAL ORGANISATION

”År 2019 samarbetade vi med Carbon Footprint Ltd för att kompensera vår koldioxidproduktion genom att donera till Escarpment Environment Conservation Network (Esconet). Tillsammans med Esconet har Gaston Luga åtagit sig att återställa lokala skogar i Great Rift Valley i Kenya.

Genom att plantera träd hjälper vi att bevara dessa naturliga ekosystem och ger nödvändigt stöd till lokala samhällen som är beroende av lokala skogar. Detta är bara en del av vårt engagemang för att bekämpa klimatförändringarna och göra vår del för en bättre planet.”

”The journey is inevitable. Baggage optional.”

Namaste

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: