balans/Samarbeten

Håll magen i balans

I samarbete med Holistic

På yogaresan till Bali fick vi möjlighet att skämma bort deltagarna med en mängd produkter i en goodiebag. Bland annat fick vi med oss Lacto Vitalis Pro från det svenska företaget Holistic. Extra roligt är att Holistic har sitt huvudkontor i Norrköping på Drottninggatan endast ett par kvarter från min yogastudio Yoga Living.

Holistic är ett spännande företag och de har en fantastisk vacker arbetsmiljö, där varje detalj är väl genomtänkt med ett helhetsperspektiv. Företagets fokus ligger i att hjälpa människor att bli friskare och samtidigt värna om miljön och hitta hållbara lösningar för vår planets framtid.

Läs mer om Holistic och deras produkter här!

 

Just probiotikan har så många bra egenskaper och är alltid extra bra att ta med sig på resor till länder med annan bakterieflora. Probiotika (goda magbakterier) normaliserar tarmfloran och ger bättre motståndskraft mot infektioner som bland annat turistdiarré.

Enligt Världshälsoorganisationen definieras probiotika som ”levande mikroorganismer som ger gynnsam hälsoeffekt i vår kropp.”

Ät den regelbundet i vardagen då den stärker immunförsvaret och främjar ett friskt matsmältningssystem. Idag vet vi att upp till 80 % av vårt immunförsvar sitter i våra tarmar och att tarmfloran har stor betydelse för vår hälsa och välbefinnande.

Probiotika är därför ett givet kosttillskott för mig!

Du kan köpa den via Bodystore  här

Love and namasté, Jenny

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: