YOGA LIVING kommer genomgå en förändring under våren!

Jag har beslutat mig för att avsluta min studioverksamhet till sommaren. Då har jag drivit yogastudio i 5 år och jag känner mig riktigt nöjd med det och det är dags att utveckla både mig och företaget vidare.

Utöver de 5 år som jag har haft yogastudion så var det även många år innan dem då jag hyrde in mig i lokaler lite här och där och höll i yogaklasser, och dessförinnan så var det många år med yoga och annan gruppträning på World Class i Norrköping. Sammanlagt har jag undervisat fasta yogaklasser i 20 år och det är inte 1 kväll / vecka vi pratar om utan i många långa perioder har det varit 3-4 kvällar i veckan som jag stadigt har undervisat yoga.

Jag behöver nu en förändring i detta och jag har länge haft en vision hur jag vill låta YOGA LIVING växa fram. För att kunna utveckla mer måste jag också ge plats till det, så beslutet att låta en annan person ta över yogalokalen känns helt rätt. Dock kommer jag såklart fortsätta lägga fokus på företag- och konferensyoga, yogahelger och spännande yogaresor. Så håll utkik!

Spännande samarbete

Nyligen inledde jag ett samarbete med Robin & Björk i Norrköping. Robin driver webbyrå och är grafisk formgivare.

Med hjälp av honom kommer hemsidan byggas om och YOGA LIVING kommer få en helt ny inriktning.

Bloggen kommer finnas kvar såklart, den blir en viktig grund i allt detta.

Just nu längtar jag efter att få visa mer för just dig!

Namaste