Inspiration, motivation & hälsa

I oktober öppnar min lilla studio

Jag är mitt uppe i planering och förberedelse inför min yogastudio som jag öppnar i Kolmården snart.

Söndagen den 11 oktober räknar jag med att sätta igång och sedan kommer det rulla på med klasser fram till veckan innan jul. Detta känns så spännande. Det ska bli extra roligt att undervisa nya målgrupper som Senioryoga och MammaBebisYoga. Även Yoga för ryttare på Bränntorps Gård blir en nyhet och så välbehövligt för den kategorin 🙂

Jag jobbar just nu halvtid med mitt företag, men det är väldigt mycket yoga för mig så tiden räcker knappt till. Förutom studion så finns det hela tiden andra uppdrag från företag och grupper som vill yoga på konferenser etc. Nu i veckan ska jag träffa Länsförsäkringars ledningsgrupp och nästa vecka Stadium ett par gånger på fina Villa Solliden. Jag har nyligen haft en egen workshop – Yoga för ryttare  och ytterligare ett event på gång i oktober tillsammans med Maggi Lokander på Vildmarkshotellet. En favorit i repris! Mer info om denna dag kommer snart.

Ibland önskar jag att dygnet hade lite fler timmar så att man hann mer. Jag hörde en skön kommentar av Petter (artist) i somras  ”Jag sover inte så mycket. Jag lever desto mer.” Det är lite så jag känner just nu..

Den här bloggen är ju också en ständigt återkommande sak som jag vill utveckla, och så blir det säkert i sinom tid. Ni får ha lite tålamod ett tag till, att mina inlägg lyser med sin frånvaro ibland. En sak som jag tror kan underlätta för mig är att ni kommer med frågor eller förslag på vad ni vill veta / få tips om kring yoga. Så kommentera gärna!

Slutligen, så kommer här några fina bilder från sommarens utomhusyoga i Sandviken, Kolmården. Jag blir så glad av att gå tillbaka och titta på dessa bilder. Så många yogisar. Underbart och helt galet på samma gång 🙂

Godnatt och sov så gott!

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: