backbending/Inspiration, motivation & hälsa

Inspiration

Förra helgen var jag iväg tre dagar på Yogagames i Stockholm i Münchenbryggeriet. Veckan som sedan fortlöpte hade jag mycket jobb, yogaklasser och möten. Därav hade jag ingen möjlighet att uppdatera bloggen med all inspiration som jag fick uppleva på tre intensiva dagar.

Underbart och lärorikt var det och roligt och inspirerande att få träffa yogalärare från olika delar av världen. Alla leenden och möten med likasinnade yogis i korridorer och trappor på väg till olika salar, bekanta ansikten, yogaklasser med hundratals deltagare på samma gång. Stämningen var hög och förväntansfull. Mellan vissa klasser var det skönt att bara få strosa runt några varv på Hälsomässan och kanske sitta ner och äta en god rawfoodsallad eller njuta lite av en chiapudding. Några som jag tog klasser av var Sarah Finger, Dylan Werner, Vibeke Klemetsen och Brook Hamblet.

Jag gick på Dylan Werners workshop och två av hans yogaklasser med fokus på mycket corestabilitet, armbalans och handstående. Så mycket tips och bra saker jag har med mig från honom och vilken kille. Total kroppskontroll.

Titta på detta på klippet så förstår ni vad jag menar!

God natt.

Namaste, Jenny

 

 

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: