bättrehälsa/Inspiration, motivation & hälsa

KORA ORGANICS

Visst är det härligt att använda produkter som ger den där lilla extra känslan av vardagslyx? Under sommaren har jag fått möjlighet att testa några produkter av KORA Organics – ett australiensiskt varumärke grundat av modellen Miranda Kerr som också är utbildad Health Coach och brinner för holistisk hälsa.

NONIFRUKT – superfrukten för bättre hälsa

Hennes sortiment består av hudvårdsprodukter och de flesta är anpassade för veganer. Produkterna är av hög kvalité och innehåller bland annat extrakt från nonifrukten, en superfrukt som används för att hela och läka kroppen både på insidan och utsidan.

KORA Organics produkter innehåller högpresterande ekologiskt certifierade och naturliga ingredienser. Som exempelvis jojobaolja, aloe vera, essentiella fettsyror, örtextrakt, eterisk oljor, vitamin A, C samt E och många andra aktiva föryngrande och återställande ingredienser.

Vardagslyx. På bilden finns också en rosenkvartssten från KORA Organics och en vacker vit Mala från Åsas pärlor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produkter från KORA som jag har provat:

NONI GLOW FACE OIL  Jag älskar ansiktsoljor och använder dem året om för att ge huden mycket fukt. Den här oljan Bliss har en jättefin mjuk doft och huden blir alldeles silkeslen. Droppa några droppar i handen och massera in i ansiktet och på halsen. Njut av doften som dröjer sig kvar en stund.

ENERGIZING CITRUS MIST  En fuktgivande ansiktsspray gjord på noniextract och aloe vera kombinerat med oljor av mandarin och citrongräs allt för att väcka dina sinnen och vitalisera din hud. Jag älskar dofter av citrus och citrongräs så denna mist ”Uplift” passar mig utmärkt och känslan blir verkligen skön och fräsch. Spraya ansiktet efter rengöring och innan du smörjer med ansiktscreme. Du kan även spraya under dagen för att behålla en fräsch känsla.

NONI GLOW SLEEPING MASK  ”Vitality” är en lättsam mask som ger huden rikligt med fukt. Vakna med en mjuk och underbart len hud. Applicera rikligt i ansiktet efter rengöring. Undvik kontakt med ögonen. Den är så snäll mot huden så du kan lämna den kvar hela natten. Skölj ansiktet med varmt vatten på morgonen när du vaknar. Det går också bra att endast ha den 15-20 min, men den ger bäst effekt om den får sitta kvar över natten.

Stanna upp en stund. Ge dig själv lite närvaro och kärlek #rosenkvarts

In och få mer inspiration om produkterna via instagram och dessa konton @koraorganics och @icenterprices

Fotona i detta inlägg kommer från mitt konto @yoga_living_jenny

”Healthy skin is the most beautiful skin”
Miranda Kerr

Namasté, Jenny

 

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: