BOKNINGAR
Alla bokningar och köp görs via vår hemsida i bokningssystemet eller appen Gymsystem (anläggning yogaliving.zoezi.se). Vi har ett gällande avtal med Zoezi AB som äger bokningssystemet. För att du ska kunna göra en bokning eller köp behöver du registrera dig i systemet. Bokning för dropinklasser kan göras 14 dagar i taget. Du kan boka dig ända fram tills yogaklassen startar och du behöver avboka dig senast en timme innan start. Vi har rätten att ställa in en kurs/evenemang vid för få deltagare.

GILTIGHETSTID
Från och med november 2018 är alla våra dropinkort giltiga 6 månader från inköpsdatum. För dagkorten gäller morgon- förmiddag och lunchklasser på vardagar.

Dropinkorten kan även användas på morgonyogan på The Lamp spa i Norrköping på torsdagar.

När det gäller sommaryoga utomhus vid Sandviksbryggan är de korten endast giltiga under juni-augusti. Om du har annat giltigt dropinkort med tillfällen kvar så kan det kortet frysas under sommarmånaderna.

När du köpt kort/evenemang via bokningssystemet får du bekräftelse via e-post. Din anmälan till kurser/workshops/retreats och köp av kort är bindande.

TA IGEN MISSAT TILFÄLLE ÖVRIGT
Du som har köpt en kurs har rätt att ta igen missade tillfällen på andra klasser inom ramen av samma termin. Är du bokad i en kurs kan du då inte boka ditt missade tillfälle i bokningssystemet, det är bara att dyka upp (detta sker i mån av plats). Du som går kurs får gärna boka av dig vid varje tillfälle du inte kan komma, då det skapar fler platser för dropinkunder.

BETALNING
Vid bokning av kort/kurs/evenemang/retreat i bokningssystemet så skickas en faktura med 15 dagar betalning. Om du är kommunanställd så kan du välja att betala via Wellnet istället. Om du väljer att betala via Wellnet så loggar du in via deras portal separat och betalar därigenom. Observera att det endast är ett betalningssätt, du behöver alltid boka din plats via Yoga Livings bokningssystem för att säkra din plats.

Pensionärer, arbetssökande, sjukskrivna och studerande med CSN erhåller 20 % rabatt (gäller ej erbjudanden/kampanjer, evenemang, workshops, retreats/resor och i senioryoga som kurs är redan rabatt avdragen). Vi erbjuder även 10 % syskonrabatt på vår barnyoga. Maila till till jenny@yogaliving.se vid anmälan för att du ska få ta del av rabatten.

ÖVRIGT

Vi vill att du ska trivas hos oss. Efter yogastunden så finns det alltid en kopp värmande te till dig.

Yogamattor och andra tillbehör finns att låna.

Kom gärna ombytt om du har möjlighet. I studion i Krokek finns det ett litet utrymme för omklädning, två toaletter varav en med dusch.