bättrehälsa/Inspiration, motivation & hälsa

Kvällsmeditation

Här kommer en skön och fin kvällsmeditation som jag guidade för en tid sedan när jag hade yogahelg på Mauritzbergs slott. Fin att bara läsa och låta orden sjunka in..

SLÄPP DAGEN OCH TONA IN I DIG SJÄLV

Landa. Slut ögonen. Ta några djupa andetag.

Välkomna allt som vill komma fram inom dig som du har samlat på dig under dagen. Vad det än är, vilka känslor det än är som bubblar upp inom dig så omfamna det precis som det är. Utan att värdera. Bara observera. Oavsett vad du har upplevt idag, så just nu spelar inte det någon roll.

Ta några djupa andetag och utmana ditt mentala sinne att att slappna av och släppa taget. Låt kroppen slappna av. Tona ut dina känslor. Tona ut dagen. Hitta ett varande av att bara vara.

Ta ett djupt andetag och låt utandningen släppa taget kring allt som du inte längre behöver bära på.

Andas in och ge plats för nyfikenhet och kärlek.

Ta ett djupt andetag och ge din kropp, ditt sinne, din själ möjlighet att öppna upp till platsen inom dig där du är sedd, där du är hörd, där du är älskad precis som du är. Precis just nu.

Ta långa djupa andetag hela vägen ner till magen. Känn hur den höjs och sänks. Nyfiket utforska tillsammans med kroppen hur djupa andetag du kan ta. Tillåt dig att släppa taget.

Andas in och ta dig till platsen vid ditt hjärta. Ditt magiska hjärta. Känn närvaro av kärlek. Du är fantastisk, du är magisk, härlig, underbar, fylld med glädje, med lätthet, med styrka, kraft och mod.

Ta ett djupt andetag. Följ hur du andas in och andas ut. Känn hur du fyller din kropp med kraft, med liv och kärlek genom dina andetag.

Känn trygghet inom dig. Du är sedd, du är hörd, du är älskad.

Du är viktig och du är betydelsefull.

Andas in, andas ut. Släpp taget, blomma ut. Känn din inre kraft, känn dig omfamnad och älskad.

Namaste

 

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: