alltomyoga/Inspiration, motivation & hälsa

Lazy days

Ok, jag erkänner. Jag gillar det här med att vara ledig och få uppskatta stunden, nuet och familjen. Få tid att uppskatta LIVET. Jag ÄLSKAR lata dagar när man tar det lite som det kommer. Jag är tacksam att få möjligheten att få vara i en bubbla av närvaro.

Just nu läser jag boken Vart du än går är du där av Jon Kabat-Zinn. Medveten närvaro är nyckelbegreppet där konsten är att lära känna sig själv och bli vaknare för det som sker just nu. En bok som är lätt att ta till sig med tips på meditationsövningar och hur man kan få in mer mindfulness i vardagslivet. Jag rekommenderar den varmt!

Däremellan är det ju alltid gott att äta lite färsk frukt. Livet på en pinne liksom!

Jag älskar även att göra yoga utomhus i naturen. Att få vara en del av de fem elementen. Att få ha varm sand som underlag. Vattnets lugnande vågor bredvid mig. Varma vindar som tar tag i håret. Solens strålar som värmer huden. Luften som fylls i mina lungor. Träd som ger skugga och stöd när det behövs.

Yoga handlar inte om att kunna göra vackra och invecklade positioner på en strand. Inte alls.  Men – det är himla roligt när man väl lär sig att bemästra kroppen i diverse armbalanser och att lekfullt få utmana sig i uppochnervända positioner. Me like! Det är också där, i de mest utmanande positionerna, som jag verkligen känner fullständig närvaro då jag får använda varje liten muskel och andas in i varje liten cell i kroppen och hålla full fokus och balans. Det är yoga.

 

”You don´t need to know precisely what is happening, or exactly where it is all going. What you need is to recognize the possibilities and challenges offered by the present moment, and to embrace them with courage, faith and hope” Thomas Merton

Love and namasté, Jenny

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: