allakanyoga/Inspiration, motivation & hälsa

Livets vågor

Som många av er vet så driver jag två yogastudios. En i Norrköping och en i Kolmården sedan flera år. Det är en fantastisk ynnest att få göra detta och alla underbara människor som man får möjlighet att möta. Studion för mig är inte bara yogastunden på mattan utan lika mycket handlar det om stunden innan och efter. Miljön och atmosfären som man är i ska vara tillåtande och inbjudande. Det ska finnas tid att dröja sig kvar en stund efteråt. Få möjlighet att småprata och dricka en kopp te. Få fånga upp en tanke eller känsla från yogaklassen. Detta är så underbart och jag är så tacksam över att få ge den här möjligheten till så många människor som regelbundet yogar hos oss. 

Dock har jag den senaste tiden tagit ett beslut att börja avveckla studion på Knäppingsborgsgatan i Norrköping. Studion i stan är en fantastisk plats och en oas som jag verkligen älskar och det skulle gå att utveckla den ännu mer det vet jag. Men livet kommer liksom emellan och jag känner att min tid inte räcker till just nu. Efter många år med kvällsklasser många kvällar/vecka så behöver jag istället prioritera familjen och andra saker i livet också.

Allting är föränderligt och man måste lära sig att följa dessa flöden och se vad som kommer till en. Det är något som yogan verkligen har lärt mig. Det som var naturligt att expandera tidigare  är lika naturligt att nu dra tillbaka och förändra lite grann igen. Livets vågor.

Jag är så glad, stolt och tacksam över den lilla studion i stan med alla duktiga yogalärare och alla ni som troget kommer och yogar. Jag vet att ni är många som har hittat yogan som en ny vän hos oss på Knäppingsborgsgatan och att den har fått betydelse i era liv och det känns så fint. Jag hoppas innerligt att ni fortsätter med yoga trots denna förändring.

Studion i Kolmården blir kvar som tidigare  och  allt annat utanför studion fortsätter som vanligt med konferens- och företagsyoga, workshops, yogaevent och mycket mer. Vi hoppas även att samarbetet med morgonyoga på The Lamp Spa fortsätter i höst.

Efter sommaren kommer studion i Norrköping endast användas till workshops, intensivkurser, happenings med mera fram till att en ny hyresgäst tar över lokalen. Det är ledsamt såklart att lämna den oerhört fina gamla fastigheten i hjärtat av stan. Men just nu känner jag mig bara så tacksam över att jag har haft möjligheten att driva studion där och allt vad det har medfört till mitt företag. Utan den studion hade YOGA LIVING inte varit detsamma.

Samtidigt utvecklas nu företaget i andra riktningar med bland annat just den här bloggen som stadigt växer och Youtubekanalen där jag också kommer lägga ett större fokus.

Ni är fantastiska mina läsare!

Emellanåt är ni 5 000-10 000 unika läsare varje vecka. Detta känns så fint och jag känner att jag vill ge detta ännu mer utrymme. Från att vara en yogablogg blir det kanske framöver även lite mer av en hälsoblogg med yogan i huvudsak men även andra delar av hälsa kommer ta plats.  Hoppas att just du fortsätter följa.

Vill du ha guidning i Yoga så ligger nu senaste filmen på Youtube ute med tips på hur du kan stärka din coremuskulatur. Titta här!

Don’t let fear of what may happen hold you back from following your heart. Open your mind and things will come to you. Follow your intuition and things will fall in the right place. Follow your feeling and things will happen just the way you want it to be ❤️

Love & Namaste, Jenny

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: