bättrehälsa/Yogans filosofi & historia

Lyssna till din inre röst

Vi har den alla, men hos vissa är den stark och tydlig medan den hos andra är svårare att urskilja, och en del är mer vana vid att lyssna till den och följa den än vad andra är. Den inre rösten, magkänslan, intuitionen, själsrösten, eller vad man nu väljer att kalla den.

Den inre rösten är något som alla föds med men som utvecklas olika beroende på hur mycket man lyssnar till den och litar på den. Desto mer man använder den och vågar tro på den desto tydligare blir den.

Den inre rösten är som en inre kompass och vägvisare som styr oss dit vi vill om vi vågar följa den. Du lär dig att fatta de rätta besluten för dig om du bara vågar ha tillit.

Är din inre röst svag och otydlig idag så träna dig på att lyssna till den och att lita på den så kommer den snart att växa sig starkare och tydligare.

När du skalar av mer och mer av det brus som ständigt pågår runtom dig så lär du känna mer av dig själv och ditt inre.

Detta är inget som sker över en natt men med regelbundenhet i yogaövningar och meditation så ökar möjligheten.

Hur upplever du din inre röst?

På youtube hittar du mycket guidade meditationer om du tycker att det är svårt att komma igång på egen hand. Meditation och medveten närvaro behöver dock inte vara så krångligt – starta i det enkla. Att först bara bli medveten om sin andning är första steget och den stunden kan successivt bli längre och längre.

Ju mer du skalar av det yttre, så upplever du mer på insidan, och det är precis där allt finns!

”Don´t let the noise of others´ opinions drown out your own inner voice” – Steve Jobs

 

Love & Namasté

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: