alltomyoga/Inspiration, motivation & hälsa

Massage

Här i Thailand unnar jag mig verkligen många massagestunder och jag har hittat en ny favorit. Thai massage. Så skönt och välgörande för kropp och sinne. Jag får samma typ av känsla som efter en yogaklass och massor med härlig energi.

Thai massagen har sitt ursprung flera tusen år tillbaka med grunder från kinesisk medicin och indisk ayurvedisk tradition. Synsättet är att kropp och själ hänger samman och inkluderar en kombination av akupressur, zonterapi och yogaliknande stretching. Massören stretchar din kropp och hjälper till att frigöra stress och spänningar samt ökar rörlighet och blodcirkulation. Jag måste fortsätta med detta även hemma. Så underbart!

Jag vill också passa på att tipsa om massage som du kan göra själv hemma med hjälp av bollar. Jag använder mig av Yoga Tune Up Therapy massagebollar (både hemma och i yogastudion). De är så lätta att använda och ger också stor effekt i kroppen då den kommer djupt in i bindväven.

På Yotubekanalen ”Yoga med Jenny” finns det två nya filmer med guidning i hur du kan använda bollarna. Gå in och titta här

Yummy for your body!

 

Love and namasté, Jenny

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: