allakanyoga/Inspiration, motivation & hälsa

Mindfulness

Hur skönt är det inte att få en lugn start på morgonen innan allt annat drar igång? Där man kan sätta sin intention för dagen. Det kan vara värt att gå upp en liten stund innan övriga familjen vaknar. Jag varierar en del hur jag startar. Allt som oftast är det via yogapraktik (asana/pranayama/meditation) men det är också så skönt och lugnande med en promenad i skogen. Jag älskar att vara omgiven av träd och allt det som en skog har att erbjuda. Det lugnar, samtidigt som det ger kraft och energi. 

Hur startar du? Det viktiga är att vi skapar något som passar oss själva. Inspireras av andra – men sätt dina egna mål!

Under sommaren finns det kanske fler möjligheter att komma in i ett lugnare tempo, hitta en bra start på dagen, motionera, äta bra, läsa en bok, göra roliga saker och tillåta sig att bara vara. Hitta ett skönt sommarmood som kanske får dröja sig kvar även när hösten kommer..

När det gäller att komma till ro / hitta insikt / öva dig i mindfulness så kan jag varmt rekommendera en liten handbok. Det är en bok som du läser på ett par timmar med mycket inspiration till hur du kan göra små pauser i vardagspusslet och hur du övar dig i mindfulness.

Boken heter PAUSA och det är Ulrika Borén som är författare. Jag har fått förmånen att lära känna Ulrika sedan något år tillbaka. Pausa är hennes andra bok. Den första heter Lysande stjärnor på en nattsvart himmel och den kan jag också varmt rekommendera som sommarläsning. Den ger verkligen perspektiv på livet och du lär dig att känna tacksam.

Om du är mer nyfiken på Ulrika så driver hon företaget EQ-partner och har yogastudion PAUSA i Söderköping.

Namasté, Jenny

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: