allakanyoga/Event & retreats

Morgonyoga med en somrig värme på The Lamp Spa

Känner du dig grå, trött och frusen i höstmörkret? Kanske lite yoga kan hjälpa dig att hitta ny energi!

Imorse startade vi den första morgonyogan på The Lamp Spa Hotel i Norrköping. I samarbete med dem så har Yoga Living en morgonklass varje torsdag mellan kl 6:30-7:30 runt poolen.

The Lamp Spa har skapat en fantastisk oas för dig som älskar lyx och avkoppling. Miljöerna och inredningen är noga skapat in i minsta detalj med inspiration från Miami och Dubai. Unna dig ett dagspa där du får uppleva denna rofyllda atmosfär och boka en av deras behandlingar där de använder härliga produkter från Babor.

Deras motto är ”Come as you are. Leave as a star.”

I poolområdet är det varmt och behagligt. Sluter man ögonen och sitter stilla och landar en stund känns det som att man sitter på en fjärran strand med solvarma vindar som fläktar mot huden.

Morgonyogan är mjuk och stillsam och passar även dig som inte är så van vid yoga. Det är en lugn och mjuk yogaklass som väcker kroppen till liv och som lämnar ett behagligt avtryck inom dig resten av dagen. Vi tonar in i oss själva och låter kropp och sinne sakta få vakna.

Denna klass ger dig lugn, harmoni och ny härlig energi.

Efter yogaklassen har du tillgång till omklädningsrum och dusch.

Bokning sker via vårt bokningssystem som du hittar under priser, schema & bokning på vår hemsida eller via appen Gymsystem (anläggning: yogaliving.zoezi.se) alternativt via The Lamp.

Om du vill göra det till en riktigt drömmig morgon så varför inte stanna på The Lamps goda frukost efteråt!

Läs mer på http://www.thelamphotel.se/sv/spa

Till sist – Ni har väl inte missat Youtubekanalen Yoga med Jenny med lättsam och nybörjarvänlig yoga. Målet är att lägga ut 1-2 kortare filmer varje vecka till en början.

Senaste videon titta här

Ha en fin dag!

Namasté, Jenny

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: