accessoarer/Inspiration, motivation & hälsa

Nyheter i yogashopen

I samband med att yogastudion har öppnat igen vid höststart finns det också fler produkter till försäljning i butiken.

Du kan till exempel hitta alla de tillbehör och props som används i studion och som kan hjälpa dig i din egen praktik hemma. Kanske behöver du en ny yogamatta, ett yogablock eller ett bolster? Det finns även massor av goda teer från Yogitea och Pukka att värma sig med när hösten kommer, eller varför inte en ny yogabok som kan inspirera och hjälpa dig vidare på din egen yogaresa? Det finns smycken från fina Ajlajk (www.ajlajk.nu @ajlajksweden) och armband från Vi-skogen som säljs till ett välgörande ändamål. Läs gärna mer på www.viskogen.se

Nu när hösten närmar sig och mörkret blir en del av vår vardag så kanske det hjälper att piffa upp med lite ljus och härliga dofter. I butiken hittar du ekologiska och giftfria rökelser från Maroma med mjuka behagliga dofter.

Jag är också glad att få presentera två nya svenska ekologiska företag som jag samarbetar med. MANIC ORGANIC heter det ena och är ett Norrköpingsföretag som producerar handgjorda ekologiska sojavaxljus (www.manicorganic.se @manicorganic.se). I studion finns dofterna French Lavender, Clean Cotton och Melon & Cucumber. Från MANIC ORGANIC finns även en antibakteriell spray till yogamattor med doft av eukalyptus och lavendel. Då yogamattor gärna blir lite smutsiga efter ett tag så är det en fräsch och härlig upplevelse att spraya på mattan innan själva yogautövandet med en doft som dröjer sig kvar en stund. Måste upplevas!

Senaste nykomlingen är KÅRBY Organics. Ett helt nytt ekologiskt livstilsmärke som producerar doftljus, doftpinnar och rumsmist. Produkter från KÅRBY finns i studion från mitten av september. Så länge kan du spana in deras reklamfilm på deras sida www.karbyorganics.com/#OM

Bilden i inlägget kommer från @karbyorganics Instagramkonto

Ha en fin dag!

Namaste, Jenny

 

 

 

 

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: