alltomyoga/Inspiration, motivation & hälsa

Nytt år – nya intentioner

Gott nytt år och välkommen år 2020!

Första dagen på ett nytt år och det känns så skönt att nyfiket blicka lite framåt. Vid varje nytt år är det många av oss som vill börja om eller förändra något i våra liv, oavsett om det är i arbetsliv, privatliv eller i någon annan roll.

Jag tycker att det är skönt att göra som ett bokslut av det gångna året.

Skriv ner dina tankar. Vad är du nöjd med? Vad kan du ta med mig in i det nya och finns det något som du är färdig med som du kan lämna bakom dig?

Skriv sedan ner saker som du skulle vilja ha mer av det här året. Saker du mår bra av – sådant som ger dig positiv energi. Påminn dig ofta om dessa!

Sätt intentionen för det nya året

Vad drömmer du om? Gör en lista på några saker som du vill uppnå. Kanske är det en sak, kanske är det flera. Kom ihåg att det är din intention, vad du själv vill. Sätt inte upp en intention utifrån förväntningar som finns i din omgivning.

Känner du oro inför framtiden?

Känner du just nu oro inför kommande året? Våga prata med någon i din närhet om detta. Kan du släppa in någon i ditt liv som du vågar öppna dig för? Att prata med någon är alltid början på en förändring. Kom ihåg att du är inte ensam, det finns alltid hjälp att få. När du upplever att du har negativa tankar eller känslor, ta tillfället i akt att lära dig något om dig själv. Vilka tankemönster väcker de här känslorna och hur kan du bryta dessa mönster?

Tänk positivt

Fokusera på rätt saker och uppskatta alla positiva saker som du har varit med om och bär med dig just nu.

Yoga och meditation gör att du för ditt fokus bort från dina tankar och fokuserar mer på din andning. Det gör att du blir avslappnad och lättare släpper de negativa tankarna. Det hjälper dig också till att vara mer i nuet och uppskatta det du har här och nu vilket är ett bra steg på väg mot ett positivt sinne.

I kommande inlägg så kommer jag ge tips på hur man kan träna sig i positivt tänkande.

Så länge önskar jag dig ett riktigt Gott Nytt År – jag hoppas att det blir ditt bästa!

Om du vill ge dig själv en yogastund så vill jag tipsa om min yogafilm ”Yoga for new beginnings” och den hittar du HÄR

Namaste

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: