Yoga Living

Om Yoga Living

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra. 

YOGA LIVING vill bidra med en yogisk inspiration på olika sätt där du får möjlighet att bli den bästa versionen av DIG oavsett om det sker på yogamattan eller i mötet med omvärlden.

Vi tänker på hållbarhet och hälsosam livsstil, både för dig och miljön. Via vår blogg ger vi dig inspiration till ett hälsosamt liv och i vår yogashop hittar du genomtänkta produkter av olika slag.

Vårt eget klädmärke har sin grund i ett viktigt miljötänk. Vi vill värna om naturen och ta vara på och återanvända så mycket som möjligt. Därför väljer vi att använda oss av material som är ekologiska, naturvänliga och återvunna.

Vår logga – den heliga blomman
De tre gyllene lotusblommorna som återkommer på våra plagg står för balansen och föreningen mellan vår kropp, sinne och själ. Lotusblomman har en stark koppling till spirituell utveckling och anses vara helig.

Vi hoppas att få inspirera dig på många olika sätt på din yogiska resa!

NAMASTE


Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: