Yoga Living

Om Yoga Living

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra. 

YOGA LIVING vill bidra med en yogisk inspiration på olika sätt där du får möjlighet att bli den bästa versionen av DIG oavsett om det sker på yogamattan eller i mötet med omvärlden.

Vi tänker på hållbarhet och hälsosam livsstil, både för dig och miljön. Via vår blogg ger vi dig inspiration till ett hälsosamt liv och i vår yogashop hittar du genomtänkta produkter av olika slag.

Vårt eget klädmärke har sin grund i ett viktigt miljötänk. Vi vill värna om naturen och ta vara på och återanvända så mycket som möjligt. Därför väljer vi att använda oss av material som är ekologiska, naturvänliga och återvunna.

Vår logga – den heliga blomman
De tre gyllene lotusblommorna som återkommer på våra plagg står för balansen och föreningen mellan vår kropp, sinne och själ. Lotusblomman har en stark koppling till spirituell utveckling och anses vara helig.

Vi hoppas att få inspirera dig på många olika sätt på din yogiska resa!

NAMASTE

Jenny Lindberg som är ägare och grundare till Yoga Living har mer än 20 års erfarenhet av att undervisa i olika yogaformer. Hon är utbildad yogalärare i Hatha, Vinyasa, Ashtanga och Yinyoga och hon är även utbildad Mindfulness coach. Oftast blir det en skön och härlig mix av dessa former när hon undervisar och hon anpassar alltid yogan så att alla kan känna att man har möjlighet att vara med. Hon älskar att träna och inspirera andra människor till att må bra. Redan under 2000-talets början jobbade hon som gruppträningsinstruktör med olika fysiska träningsformer. Sedan 2013 driver hon det egna företaget Yoga Living. Hon har genom åren drivit två egna yogastudios och numera samarbetar hon med en mängd olika anläggningar och företag med konferensyoga, yogaevent, workshops, yogahelger och yogaresor.

Hon samarbetar bland annat med Apollo Sports och har yogaveckor på deras träningshotell runtom i Europa.

Läs mer under YOGA MED JENNY för att hålla dig uppdaterad på var och när du kan yoga med henne.

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: