bättrehälsa/Hälsosamma recept

Raw midsommartårtor

En härlig helg väntar! Jag älskar midsommarafton och har gjort det ända sedan jag var litet barn. Jag minns soliga dagar på sommarstället tillsammans med släkten. Plockandet av björkris och blommor och att gemensamt klä midsommarstången. Jag minns doften av farfars rakvatten, fina sommarklänningar och blomsterkransarna i håret. Dragspel och dansen kring stången och sjungandet från Små grodorna till Raketen. Det somriga eftermiddagsfikat, jordgubbstårtan, skratten, gemenskapen. Lekar, grillning och snapssånger. Promenaden ”runt sjön” med ett kvällsdopp för den som ville. Plockandet av sju blommor för att stoppa under kudden. Ljudet av skratt i sommarnatten. 

Så härliga minnen att bevara. Jag hoppas att mina barn också kommer minnas sina midsomrar på ett fint sätt. Vi har i många år firat tillsammans med fina vänner och deras jämnåriga barn. Vi brukar ha som lite knytis och hjälpas åt att fixa olika rätter och tillbehör. I år ska jag inte göra någon tårta men jag tycker att det är så kul att inspireras av vackra midsommartårtor så jag vill dela med mig av några tips för att ge lite inspiration till att göra den helt raw!

UNDERBARA MIDSOMMARTÅRTOR

Smarriga och underbara tårtor som är helt nyttiga. Kan det bli bättre? In och kika vidare på varje sida för att se receptet.

Raw chokladfudgetårta med hallonrippel av Organicbymommy.se

Raw kokos och jordgubbstårta av – Sensesinthekitchen.se

 Raw midsommartårta av Kocken i klackar

 Rawfood midsommartårta med lemon curd och jordgubbar av Kurera.se

En raw jordgubbscheesecake av Foodpharmacy.se

Citron- och passionsfrukttårta med chokladbotten av Rawness.se

Hoppas att du hittar något som passar dig. Jag önskar dig en fin midsommarhelg att bevara i minnet!

Love & Namasté, Jenny

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: