alltihemmet/Inspiration, motivation & hälsa

Reportage i inredningstidning

För två år sedan gjordes ett reportage hemma i vårt förra hus. Det skulle ha publicerats till förra sommaren, men blev aldrig så.. men nu finns det med i Allt i hemmet Sommarliv (som kom ut i slutet på maj)

Så himla kul! Även om vi inte bor kvar där nu så känns det fint att få inspirera denna sommar.

Huset byggdes i lösvirke med inspiration från en skånelänga och vi (min man) gjorde väldigt mycket själva för att spara pengar.

Lugna och ljusa färger både ute och inne

Till stor del valde vi att ha det så genomgående ljust som möjligt med mycket grått och vitt i grunden.
Med inspiration av en skånelänga valde vi att ha kök och vardagsrum öppet upp till nock. En takhöjd på närmare 6 meter ger en härlig känsla. I taket finns det takkupor som ger extra ljusinsläpp.
Köket var öppet och luftigt med en bänkskiva på 7 meter. I mitten av huset valde vi att ha en genomgående hall från entrésidan till altanen. Runtom hela huset byggde vi ett trädäck.

Skapa olika miljöer i trädgården

Hitta olika platser och möjligheter för att umgås men också för vila och avkoppling. Ta vara på både sol och skugga beroende på vad du vill ha för ett visst ändamål. För mig var det viktigt att ha mycket plats för odling, blommor och växter. Vi byggde också ett uterum för att skapa ytterligare en miljö att kunna vara i. I det rummet älskade jag verkligen att både sitta och jobba och yoga!
I vårt sovrum och även i barnens rum valde vi att ha en mörkare färg på väggarna.

Reportaget finns i Allt i hemmet Sommarliv. 

Idag bor vi i ett helt annat typ av hus med en trädgård med helt andra förutsättningar och det är en utmaning att hitta vad som passar här men sakta börjar det växa fram..

Namaste

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: