ajlajk/Event & retreats

Retreat goodiebag

Så kul att kunna ge lite extra lyx till deltagare på ett yogaretreat och ge dem en välkomstpresent. Stort tack alla härliga sponsorer som gjorde det möjligt på Baliresan. Ajlajk, Holistic, Ensotribe, Yogia, Burde Förlag och Manic Organic. TACK TACK TACK!

Den första morgonen samlades vi i en välkomstcirkel där var och en fick dessa gåvor i en tygpåse och vilken fantastisk fin start det blev på veckan!

I tygpåsen från svenska klädmärket Ajlajk låg även deras populära halsband med svarta träkulor. Deras accessoarer har alltid varit omtyckta i min lilla yogashop i Yoga Living studio. Kika in på deras fina sida här och låt dig inspireras av vårens nyheter i kläder och smycken.

Det nya svenska ekologiska klädmärket Ensotribe bidrog med ett presentkort. Vill du piffa till din yogagarderob så har du kommit rätt! Hos dem hittar du fina toppar och tröjor. Kika här! I Yoga Living studio hittar du även ett urval av deras produkter i yogashopen. Jag älskar dessa toppar och använder dem flitigt!

Fina Yogia bidrog också med ett presentkort. Du som gillar yogaprylar – här hittar du allt från yogatillbehör, smycken/accessoarer och yogakläder.

Från svenska Holistic fick varje deltagare en burk med probiotika – perfekt att ha med sig på resor till länder med annan bakterieflora och perfekt att använda som dagligt kosttillskott då det stärker immunförsvaret. Här kan du läsa mer om Holistic, deras miljötänk, inspirationsblogg och deras produkter.

Bokförlaget Burde gav varsin fin inbunden anteckningsbok till var och en. Perfekt eftersom en del av retreatet handlade om att just skriva sina tankar och känslor i dagboksform. Är du nyfken på Burdes breda sortiment? Kika här

Sist men inte minst, Manic Organic – Louise egna märke med ekologisk hudvård och doftljus, bidrog med en underbar lavendelolja och ett doftljus till var och en. Sedan flera år finns hennes produkter i Yoga Living studio. In och läs mer om Manic Organics produkter här!

Love & namasté, Jenny

 

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: