Yoga Living

Returer & byten

Hur gör jag en retur?
Om du ångrar ditt köp kan du enkelt skicka tillbaka varan till oss och få pengarna tillbaka, vi tar dock ut en fraktavgift som dras av på summan. Produkterna skall vara i samma skick som du fick dem. De ska vara oanvända, alla etiketter ska sitta kvar och skickas tillbaka i orginalförpackningen. Vi har rätt att neka en retur om den inte uppfyller dessa krav.

Om du har mottagit en skadad produkt skickar du tillbaka den på samma sätt men fyller i reklamation i det medföljande formuläret.

1. Lägg tillbaka varan som du vill returnera i originalförpackningen. Produkten ska vara i samma skick som när du fick den, oanvänd med etiketter och emballage. Försegla paketet noggrant.

2. På baksidan av den medföljande orderbekräftelsen fyller du i orsak till returen.

3. Fäst den medföljande returfraktsedeln ovanpå den gamla fraktsedeln.

4. Lämna in paketet på ett Schenker-ombud. Spara kvittot som returbevis.

5. Du får pengarna tillbaka senast 14 dagar efter att vi har mottagit paketet.

OBS! Det är du som kund som har ansvaret för att dina returvaror kommer till oss. Notera därför paketets kolli-ID när du skickar paketet från ditt ombud, och be om ett kvitto om du inte får ett.

Om du inte har fått din retursedel eller om du har några andra frågor, kan du alltid kontakta oss på info@yogaliving.se

Vad är er returpolicy?
Du kan returnera en vara upp till 14 dagar efter köp. Produkten skall vara oanvänd och ha alla etiketter kvar. Återbetalningen sker på det betalsätt du valde vid köpet, vi tar dock ut en fraktavgift som dras av på summan. Du som kund har ansvar för varan tills den anlänt vårt lager.

Om du har gjort ditt köp via faktura via Klarna och ska göra en retur loggar du in på deras sida och rapporterar din retur. När du har gjort detta kommer din faktura att pausas fram till returen är registrerad. 

Kan jag byta en produkt?
Vi hanterar i dagsläget inga byten, om du vill byta en vara så returnerar du den och lägger sedan en ny order i vår webshop.

Hur gör jag en reklamation?
Du gör precis som vid en retur men fyller i orsak ”reklamation” istället i det medföljande formuläret.

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: