blogg/Inspiration, motivation & hälsa

Underbara sommarkvällar

Hur underbart är det inte att få känna den där sommarlovskänslan? Jag njuter med barnen och deras ledighet. Jag uppskattar att få göra saker tillsammans med dem som inte är kravfyllda. Att hitta lust och nyfikenhet att vara i naturen. Att ta en spontan kvällspromenad. Att få bada i en sjö sent en sommarkväll. Njuta av nyplockade smultron och känna doften av sommarens blommor. Att få njuta av svala sommarmorgnar och ljumna sommarkvällar.

Att få ta dagen som den kommer.

Jag trivs bäst när tiden inte är uppbokad och förutbestämd i detalj. När man kan ta dagen lite för vad den är just idag. Det är ledighet för mig och jag säger som Nalle Puh:

”Nalle Puh: Vilken dag är det idag?

Nasse: Det är idag.

Nalle Puh: Åh, det är min favoritdag.”

 

Love & Namasté, Jenny

 

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: