Hur underbart är det inte med varma soliga sommarkvällar? Att kunna ta en skön kvällspromenad. Njuta av nyplockade blåbär i skogen och känna doften av augusti.  Att få bada i en sjö sent en sommarkväll och dröja sig kvar på en klippa vid solnedgången. Sommarlivet liksom.

Det ser ut att kunna bli många riktigt varma härliga dagar och kvällar till den här månaden och tur är väl det eftersom juli blev så kall..

Ännu ett tag kan jag få fortsätta ta dagen som den kommer och det är jag tacksam för, innan jobb och olika uppdrag drar igång. (Med undantag av två härliga yogadagar som jag har på Mauritszberg slott den 6 och 20 augusti)

Under sommaren har det också börjat ske saker inom klädtillverkningen. Det är riktigt spännande. Tänk att YOGA LIVING inom kort blir ett eget livsstilsmärke inom yoga. Jag känner mig så glad och tacksam inför detta.

Men just nu försöker jag bara njuta av att det fortfarande är sommar och sol ett litet tag till.

“Take me where summer never ends..”

Namaste