Jag är nu tillbaka på hemmaplan.. efter att ha varit iväg på resa i närmare 5 veckor.. men eftersom jag inte hann med att skriva så mycket om yogaretreatet på Bali  som jag ville innan jag flög hem så fortsätter jag med ett par inlägg därifrån.

I lördags var det så dags för oss att surfa med alla som ville. Till vår hjälp hade vi vår svensktalande surfinstruktör Ardy med hans instruktörsteam. Vi började stå på brädorna på land och testade vilken fot som skulle vara placerad längst fram. Sedan tränade vi teknik, fortfarande på land,  ännu en liten stund innan vi fick bege oss ut i vattnet.

På land fick vi hjälp av Ardy att hitta in i hur vi står bäst på brädan.

Temperaturen i vattnet på Bali ligger ungefär på 31-32 grader och är knappt svalkande när man går i. Vågorna var höga, stämningen på topp och adrenalinet kickade igång. Så sjukt kul och samtidigt så sjukt tungt för kroppen. Jag har aldrig surfat tidigare men jag lyckades komma upp flera gånger och stod kvar ett antal sekunder. Som längst stod jag kvar 7-8 sekunder. Vilken kick!! Woho!!

 

 

 

Efter ett par timmar var vi helt slut och sjukt nöjda och stolta! Detta ska jag absolut testa igen. Har du några favoritställen när det gäller surf?

Love and namasté, Jenny