Sommaren börjar gå mot sitt slut. Sommaryogan är över och vi blickar fram emot en ny spännande hösttermin med yoga i Krokek och ny studio i Norrköping. Sommaryogan är dock alltid oslagbar. Det är en speciell känsla att få yoga utomhus under en bar himmel oavsett om det är lite molnigt eller strålande sol. Det är en vacker miljö att få yoga i vid stranden av Bråviken. Bryggan. Den friska luften. Vattnets kluckande. Den vackra utsikten. Fåglarnas läten. Den ljumma vinden.

Även morgnar när det är lite kallare och regnigt är det mysigt att få vara under tak uppe vid dansbanan.

Så mycket människor som kommer från höger och vänster, kors och tvärs bärandes på yogamattan under armen. Håret är lite rufsigt för de har nyss stigit upp ur sängen. De kommer gåendes, cyklandes och en del åker bil långt ifrån för att få yoga i Sandviken.

Det är en otrolig fin känsla att bära med sig in mot höstmörkret. Som en trogen gammal deltagare sa mot slutet “Tänk om vi skulle kunna stoppa in allt det här i en liten burk. Ljuset, solen, värmen, dofterna, känslan.. så skulle man kunna öppna lite på locket ibland när hösten och vintern blir för mörk.”

Ja, tänk om det gick Caisa!  Det skulle vara fantastiskt..

Bildresultat för burk med magiskt ljus i

Namaste, Jenny & Malin