alltomyoga/Inspiration, motivation & hälsa

Tips på yogaböcker

Jag får ofta frågor om  lättlästa och överskådliga yogaböcker och det finns ju egentligen hur mycket som helst, framförallt om man kan tänka sig att läsa engelsk litteratur.

Här nedan listar jag några utvalda böcker på svenska som är lätta att ta till sig. Fler tips kommer längre fram.

VILA DIG I FORM MED YINYOGA skriven av Magdalena MecWeld. En bok för dig som vill lära dig mer om yinyoga, qi och meridianer. Yinyogan har sin grund i kinesisk medicin. Här får du dessutom bra tips på yinyogapositioner med olika upplägg.
ANDAS – LIVET HÄNDER MELLAN TVÅ ANDETAG skriven av Ulrica Norberg. En praktisk handbok som visar hur man tar kontroll över den egna hälsan och välmåendet. En bok för dig som vill lära dig mer om andningens kraft.
YOGA OCH MEDITATION – LÄR DIG LYSSNA TILL DIN EGEN KROPP skriven av Josefine Bengtsson. En perfekt bok som ger enkla tips på yogapositioner och meditationsövningar blandat med hälsosamma recept.
YOGA EN KVART OM DAGEN skriven av Ulrica Norberg. Ännu en lättöverskådlig bok med tips på yogapositioner och kortare yogapass utifrån olika teman.
VART DU ÄN GÅR ÄR DU DÄR – MEDVETEN NÄRVARO I VARDAGEN skriven av Jon Kabat-Zinn. En bok som ger tips och inspiration till att tänka mer mindfulness och hur man övar sig i att vara mer här och nu.

Länken nedanför är en annonslänk.

Dessa böcker finns att köpa via ADLIBRIS

Namasté

 

 

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: