Yoga Living

FAQ Vanliga frågor

Beställning och leverans

Jag har inte fått min orderbekräftelse?
Du bör få din orderbekräftelse inom en timme till din inkorg. Dubbelkolla så att den ej hamnat i skräpposten. Om du ej kan hitta den så kan du kontakta oss på info@yogaliving.se

Har min order blivit skickad?
När vi har packat och skickat iväg din order får du en transportbekräftelse till din mail. Dubbelkolla så att transportbekräftelsen ej hamnat i skräpposten. Om du inte kan hitta den så kontakta oss på info@yogaliving.se så hjälper vi dig.

Hur lång tid tar det att få mitt paket?
Vår leveranstid är normalt 1–3 arbetsdagar.

Hur levereras mitt paket?
För leveranser inom Sverige använder vi oss av DB Schenker.

Paketet skickas till ditt Schenker-ombud. En SMS-avi skickas ut med information om var du kan hämta ditt paket. Paketet ska hämtas inom 14 dagar för att förhindra att det går i retur. Ta med legitimation.

Priset för frakt utomlands varierar beroende på vikt på paketet och till vilket land det ska skickas. Observera att tullavgifter kan tillkomma för leverans utanför EU som du själv får stå för.

Jag hann ej hämta ut mitt paket?
Om du ej hann hämta ut ditt paket så kan du kontakta oss på info@yogaliving.se så skickar vi ut det igen.  Eventuella avgifter debiteras på ursprungsfakturan.

Om du ej hämtar ut ditt paket så tar vi ut en avgift för att täcka kostnaderna för den hantering som uppstår (returfrakt, expeditionskostnad etc). Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar innan den returneras till oss. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning. Paket du inte hämtar ut omfattas inte av ångerrätten.

Hur spårar jag mitt paket?
Vi skickar ut en länk med din transportbekräftelse där du kan spåra ditt paket. Om du ej hittar den så kan du kontakta vår kundtjänst info@yogaliving.se

Retur & Byte

Hur gör jag en retur?
Om du ångrar ditt köp kan du enkelt skicka tillbaka varan till oss och få pengarna tillbaka, vi tar dock ut en fraktavgift som dras av på summan. Produkterna skall vara i samma skick som du fick dem. De ska vara oanvända, alla etiketter ska sitta kvar och skickas tillbaka i originalförpackningen. Vi har rätt att neka en retur om den inte uppfyller dessa krav.

Om du har mottagit en skadad produkt skickar du tillbaka den på samma sätt men fyller i reklamation i det medföljande formuläret.

1. Lägg tillbaka varan som du vill returnera i originalförpackningen. Produkten ska vara i samma skicka som när du fick den, oanvänd med etiketter och emballage. Försegla paketet noggrant.

2. På baksidan av den medföljande orderbekräftelsen fyller du i orsak till returen.

3. Fäst den medföljande returfraktsedeln ovanpå den gamla fraktsedeln.

4. Lämna in paketet på ett Schenker-ombud. Spara kvittot som returbevis.

5. Du får pengarna tillbaka senast 14 dagar efter att vi har mottagit paketet.

OBS! Det är du som kund som har ansvaret för att dina returvaror kommer till oss. Notera därför paketets kolli-ID när du skickar paketet från ditt ombud, och be om ett kvitto om du inte får ett.

Om du inte har fått din retursedel eller om du har några andra frågor, kan du alltid kontakta oss på info@yogaliving.se

Vad är er returpolicy?
Du kan returnera en vara upp till 14 dagar efter köp. Produkten skall vara oanvänd och ha alla etiketter kvar. Återbetalningen sker på det betalsätt du valde vid köpet, vi tar dock ut en fraktavgift som dras av på summan. Du som kund har ansvar för varan tills den anlänt vårt lager.

Om du har gjort ditt köp via faktura via Klarna och ska göra en retur loggar du in på deras sida och rapporterar din retur. När du har gjort detta kommer din faktura att pausas fram till returen är registrerad. 

Kan jag byta en produkt?
Vi hanterar i dagsläget inga byten, om du vill byta en vara så returnerar du den och lägger sedan en ny order i vår webshop.

Hur gör jag en reklamation?
Du gör precis som vid en retur men fyller i orsak reklamation istället i det medföljande formuläret.

Betalning

Vilka betalsätt erbjuder ni?
Vi använder oss av Klarnas Checkout som innehåller flera olika betalningsalternativ. Välj det alternativ som passar dig bäst!

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: