bättrehälsa/Hälsosamma recept

Vegan raspberry smoothiebowl

Jag älskar att äta frukost på lediga dagar då man kan sitta kvar extra länge och gärna hinna fylla på tekoppen både en och två gånger.. När barnen har lämnat bordet och mannen tar med sig kaffekoppen för att läsa nyheterna i soffan – då tar jag allra helst fram en trädgårdstidning eller ett inredningsmagasin och bläddrar i. Långfrukost deluxe!

Här kommer ett tips till dig som brukar äta en skål med yoghurt. Prova en smoothiebowl istället – proppad med supernyttigt innehåll.

Denna smoothie är med inspiration från Anja Forsnor som bloggar via ELLE. Jag har gjort den flera gånger och den är verkligen supergod, men då vår mixer är sönder just nu och vi ännu inte köpt någon ny, så lånar jag en bild från Anja för att inspirera hur den kan se ut! En rosa kärlek i en liten skål.

Under sommaren har jag tänkt att lägga ut recept då och då på hälsosam och nyttig frukost, mat och bakning.

Vegan raspberry smoothiebowl
1 portion

2 dl kokosmjölk
1 avokado
1 dl frysta hallon
1 msk Aloe Vera-juice
2 tsk kallpressad kokosolja
1 dl ärtprotein eller valfritt proteinpulver

Toppingförslag: sesamfrön, pistagenötter, torkade blåbär, hallon, granatäpple, citronmeliss

Gör så här: Mixa kokosmjölk och avokado. Tillsätt hallon och resterande ingredienser och mixa 3-4 minuter till en slät smoothie. Om du inte använder proteinpulver kan du ersätta det med lite havregryn, boveteflingor eller cashewnötter för att få den fluffiga konsistensen. Toppa med önskat innehåll.

Önskar dig en god frukost och en fin nationaldag!

Love & Namaste

 

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: