alltomyoga/Samarbeten

YOGA BY INDISKA

Detta är en annons /reklam för INDISKA och innehåller annonslänkar.

I yogastudion älskar jag att mysa till det med varma och jordnära toner. Större delen av inredningen och piffet kommer från INDISKA. Jag älskar den butiken och tar gärna ett extra varv dit varje gång jag är på stan. Det kan ju ha kommit in något nytt fint!

INDISKA är ett svenskt familjeföretag, som funnits i mer än 110 år. Modet, inredningen och accessoarerna är av egen design. De indiska influencerna mixas med skandinavisk design, alltid med ett öga för detaljer. INDISKAs egen unika stil, Bohemian Modern, utstrålar  färger, mönster och energi.

För mig är det självklart att inreda med indiska accenter i studion såväl som hemma med allt från tekoppar, kuddar, ljuslyktor, lampor,mattor, sittpuffar, textilier, porslin, rökelser och massor med annat fint som ger just den indiska touchen. Du hittar till deras webshop här

Vad sägs om lite uppiggande färger i din dukning i vår?
Ljuslyktor kan man aldrig få för mycket av..
eller kuddar med vackra färger och mönster!

 

 The Yoga Collection 

Har du sett deras fina nya yogakläder som lanserades 26 februari? I den feminina yogakollektionen signerad Indiska i samarbete med Röhnisch förenas det indiska arvet med funktion i material och passform. Kollektionen består av färgstarka, mönstrade och enfärgade plagg designade för att användas under träningen och efteråt.

The Yoga Collection finns i utvalda butiker och du kan köpa via deras webshop här

In och kika bums på allt det fina!

Önskar dig en skön helg med yogiska inslag.

Love & Namasté, Jenny

 

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: