Samarbeten

Yoga for rights – i samarbete med INDISKA

Nyligen har INDISKA släppt en ny Yogakollektion. I samband med det gick också startskottet för deras insamlingsinitiativ YOGA FOR RIGHTS till stöd för kvinnor i Indien som kämpar för ett liv utan våld och förtryck. Jag är glad och stolt över att få vara med i deras insamling genom att ha en donationsklass där pengarna oavkortat går till projektet.

Indien är idag en av världens farligaste länder för kvinnor att leva i. Varje timme, utsätts minst 40 kvinnor av olika typer av våld.

DONATIONSKLASSER

Initiativet görs i samarbete med Hungerprojektet som arbetar för att stärka kvinnor i bland annat Indien. Den 8:e mars är det internationella kvinnodagen, men redan från den 8:e februari finns det flera yogastudios/yogalärare runt om i Sverige som är med och bjuder in till en yogaklass under namnet Yoga for rights till stöd för kvinnor i Indien tillsammans med Indiska och Hungerprojektet.

För att var med ombeds du att skänka minst 50 kr till insamlingen för att stärka Hungerprojektets satsning Kvinnors ledarskap som arbetar med att på olika sätt stärka kvinnor och motarbeta diskriminering av kvinnor och flickor.

Länken till insamlingen har du här https://se.betternow.org/en/fundraisers/yoga-against-violence

Som tack för att du hjälper till att stödja Hungerprojektets viktiga arbete får du 50 kr i rabatt på kollektionen på indiska.com eller i butik fram till och med den 8 mars med koden YOGAFORRIGHTS.

Jag kommer hålla en donationsklass lördagen den 7 mars kl 10:00-11:30 i YOGA LIVING studio i Kolmården. Innehållet blir en skön mix av olika former av yoga – både dynamiskt och i stillhet. Anmäl din plats via mail till jenny@yogaliving.se

Givetvis kan du vara med och bidra till insamlingen även om du inta har möjlighet att vara med på yogaklassen.

Den nya fina Yogakollektionen från INDISKA hittar du HÄR

 

TILLSAMMANS KAN VI GÖRA SKILLNAD

Namaste

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: