yogagames/Event & retreats

Yoga Games, Stockholm 28-29 januari

YOGA LIVING kommer finnas med som utställare på Yoga Games Hälsomässa i Münchenbryggeriet + att jag kommer ha en yogaklass i gratis salen.

Jag kommer finnas på Hälsomässan med kläder från eget märke + olika yogiska produkter till försäljning med bra mässerbjudanden. Titta under PRODUKTER på den här hemsidan för att se utbudet i webshopen just nu (Fler nyheter är på väg in och utbudet kommer utökas under mässan).

Hälsomässan är helt gratis och där kan du få massor av inspiration och handla produkter till bra priser från ett 50-tal utställare.

I ”gratis salen” kommer jag ha en 60 min lång yogaklass som vem som helst kan gå på (man behöver ingen biljett till Yoga Games för att delta). Det finns 50 platser och de kan endast bokas vid infodisken 60 min innan yogaklassen så det är först på plats som gäller.. Dag och tid meddelas tre veckor innan eventet.

Dessutom har jag en kod att erbjuda till dig som vill boka biljetter till Yoga Games: ”Yogaliving” ger dig 15% rabatt på köpet.

Detta är Skandinaviens största Yogaevent som har funnits i många år i Stockholm och flera andra svenska städer. I programmet finns det många kända internationella och svenska yogalärare och du kan välja mellan olika typer av yogaklasser, workshops och föreläsningar. Dela, kommentera och tagga gärna någon i det här inlägget så att fler får ta del av koden.

Inget att vänta på! In och boka dina yogaklasser, detta är en fantastisk helg och community som inspirerar till en god hälsa och välmående.

Hoppas att vi möts på mässan eller på min yogaklass.

”People coming together as a community can make things happen.” Jacob Rees-Mogg

Namaste

@yoga_living_jenny

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: