Inspiration, motivation & hälsa

Yoga i höst

Sommaryogan är över.. och jag saknar den redan! Jag tar varje tillfälle jag kan, att gå ut och yoga soliga morgnar på min altan, men det är ju inte samma sak som att få vara på en brygga under bar himmel med andra yogisar! Jag är så glad, nöjd och tacksam över er alla som har varit med denna sommar i Sandviken, Kolmården. Det sprider sig verkligen för varje år.. Som minst har det varit 40 st deltagare och som mest 74 st vid ett och samma tillfälle. Helt galet!! Jag känner stor glädje att få dela yoga med så många. Jag tänkte bjuda på lite fina bilder så småningom.

Häromdagen hittade jag av en ren slump, att jag var ett av 10 instagramkonton som inspirerade till just #sommaryoga på www.alltomyoga.se under rubriken ”inspiration”. Ibland blir man glad för det lilla!

Bloggen har jag däremot inte hållt igång under sommaren. Den har fått vila lite. Men nu är det höst och dags att fixa lite rutiner igen. I okober kommer jag att öppna en yogastudio i Krokek, Kolmården. Detta ska bli hur spännande som helst. Jag har börjat arbeta 50% på mitt ”vanliga jobb” och 50% med yogan. Detta känns som en perfekt balans i mitt liv just nu.

Lokalen håller på att renoveras för fullt, därav kommer öppning ske en bit in på terminen. Förhoppningsvis i början på oktober.

Här nedan lägger jag schemat (jag vet att det är något fel på mobilversionen under rubriken aktuellt på hemsidan och det kanske kommer vara lite knasigt att se här också.. men titta i Ipad eller dator så funkar det!)

Det går utmärkt att anmäla sig redan nu till jenny@yogafitness.se
Vissa grupper börjar redan bli fulla..

schema-host2015

Grupper höst 2015

Drop-in lunchklass 45 min, köp 5- eller 10-kort, 500kr/1000 kr. Gäller både i Norrköping och Kolmården, kom när det passar dig! Jag återkommer med startdatum.

Yogakurser 75 min (Hatha, Yin, Hatha Vinyasa Flow, Yoga för män och Yoga för ryttare) 10 ggr 1200 kr

MammaBebisYoga och Senioryoga 60 min, 7 ggr 630 kr.

* Yoga för män – jag föredrar att ha blandade grupper, men det här är en klass enbart för killar och män i alla åldrar att våga prova yoga.

* En klass anpassad för ryttare. Återkommer med startdatum.

Jag finns med i Hälsoportalen för dig som är kommunanställd.

Allt gott till er. På återseende!

Namaste

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: