allakanyoga/Yoga Living

YOGA LIVING BRAND

Äntligen. Under hösten kommer jag lansera mitt egna klädmärke och det känns verkligen så spännande! Detta är ju något som jag har haft i tanken i flera år och sakta låtit växa fram.

Hemsidan håller på att byggas om just nu för att anpassas till en webshop och förutom mina egna kläder så kommer det även finnas produkter för en yogisk livsstil.  Jag har många visioner kring hur jag vill att det ska utvecklas på sikt men jag väljer att först och främst börja med ett mindre utbud med utrymme för att växa.

Bloggen kommer givetvis finnas kvar på nya hemsidan med hopp om att fortsätta ge inspiration kring yoga, hälsa och välmående.

Bakom varje plagg finns det en medvetenhet både kring produktion och hållbarhet. Sweatshirten är 100 % organic cotton och övriga plagg i första kollektionen är tillverkade av recycled polyester (från petflaskor) och bamboo.

De tre gyllene lotusblommorna som återkommer på alla plagg (samma blomma som också finns i loggan) står för balansen och föreningen mellan vår kropp, sinne och själ. Lotusblomman har en stark koppling till spirituell utveckling och anses vara helig.

För mer inspiration följ mig på Instagram @yoga_living_jenny och @yogalivingofficial

”Anybody can breathe, therefor anybody can practice yoga.” – T.K.V Desikachar

Namaste

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: