alltomyoga/Yogans filosofi & historia

Yoga och hälsa

Yoga är ett sammanhållande system av fysisk, mental och andlig hälsa. Yogaövningar har effekt både på kropp och sinne. Yoga hjälper dig att hitta en regelbundenhet av vanor som får dig att göra bra val i ditt vardagsliv.

Yoga är så mycket mer än asana (yogapositioner) som berör den fysiska kroppen. Det handlar lika mycket om de subtila energierna i oss och hur allt hänger samman och påverkar varandra. När mer frihet och utrymme skapas i kroppen så sker samma sak i sinnet.

Skapa en balans i ditt liv

Yoga handlar om rätt träning, andning, avslappning, en hälsosam och näringsrik kost, positivt tänkande och meditation. Yoga främjar icke-våld, ärlighet, generositet, vänlighet, medkänkänsla och tillfredställelse.

Regelbundet utövande av yoga leder till ökade energinivåer, ett balanserat sinnestillstånd och minskar stressnivåer och trötthet. Yoga gör livet levande. Det handlar om att leva ett positivt vardagsliv som du spelar huvudrollen i  och det är DU som gör dina val.

”Ät lite, drick lite, tala lite, sov lite, blanda lite, rör lite, tjäna lite, vila lite, arbeta lite, vila lite.” Swami Sivananda

Namasté

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: