alltomyoga/Event & retreats

Härliga yogadagar på Högby Spa

Under Kristi himmelsfärdshelgen höll jag i två yogadagar på Högby Spa som är beläget mellan Borensberg och Motala mitt på östgötaslätten. En fin vistelse med naturen alldeles inpå knuten med åkrar, ängar, hagar, djur och skogsvyer.

Vi hade två yogaklasser per dag och även en inspirationsstund som handlade om andning och medveten närvaro. Utöver yogan så fanns det utrymme att vara i spa-avdelningen, boka sig på behandling, gå en promenad eller bara ha egentid..

Salen där vi hade yoga har en gång i tiden varit ett stall.

Mellan yoga och egentid serverades fika, middag, frukost och lunch. Maten bestod av vegetariska rätter och var mycket god och uppskattad!

Till middag var det gratinerad lötost med rostad rotselleri, fänkål, minigurka, pumpafrön och örtolja. Till efterrätt var det färskostglass med rabarber och jordgubbar. Mums!

Att få vistas i spa-miljö är lugnande för kropp och sinne. En plats för återhämtning som ger möjlighet att ladda batterierna.

Produkterna som Högby använder sig av kommer från det svenska ekologiska märket MARIA ÅKERBERG. Har du testat dem? Om inte annat så gör det. Det är så mycket härliga dofter och produkterna är rakt igenom vänliga mot dig och miljön.

Underbara dofter och välgörande produkter i Maria Åkerbergs serier.

Annonslänk där du hittar produkter från Maria Åkerberg: Babyface

Vi har redan nu bestämt att det blir ännu en yogahelg 1-2 november i höst och ytterligare en under Kristi himmelsfärd kommande vår. Så håll utkik om du är sugen på att vara med! Bokning sker via Högby Spa

Love and Namasté, Jenny

Alla härliga deltagare under yogahelgen.

 

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: