allakanyoga/Inspiration, motivation & hälsa

Yogafilmer

Den bästa yogan är den som blir av eller hur och ibland får man vara tacksam för det lilla som blir. För mig är det viktigt att släppa prestationen att yoga måste var si och så lång stund på mattan varje dag. Yoga är så mycket mer än andning, positioner och meditation. Yoga är ett förhållningssätt till livet. Men, givetvis så leder yogapraktiken på mattan till så många positiva effekter för kropp och sinne. Det gör så mycket gott för HELHETSHÄLSAN – så därav är det värdefullt att få in en regelbunden praktik av något slag oavsett om det är 5, 30, eller 90 minuter.

YOGA HEMIFRÅN NÄR DET PASSAR DIG

Visst är det skönt att kunna yoga hemma när man känner att man har ont om tid att ta sig iväg? Eller att kunna pausa och yoga en stund på jobbet, på hotellrummet eller på resan.

Med detta inlägg vill jag bara påminna om att ni hittar en hel del olika yogafilmer att följa via min Youtubekanal Yoga med Jenny.

Det är kortare filmer mellan 15 – 40 minuter långa, så att du kan känna att du faktiskt hinner yoga en liten stund var du än befinner dig.

Under sommaren kommer jag lägga ut filmer lite då och då, lite utifrån när jag har tid och möjlighet att göra dem.

Under hösten är min plan att utveckla denna kanal mer och skapa fler filmer mer regelbundet. Gå gärna in och prenumerera.

Den senaste filmen är 30 min Yoga flow och jag hoppas att vi möts på mattan!

 

Love & Namasté, Jenny

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: