Inspiration, motivation & hälsa

Yogayama

I onsdags åkte jag upp till Stockholm och Yogayama. Det är min hemstudio, där jag har gått min grundutbildning som yogalärare.

Jag tar alla chanser jag får att åka dit men det blir ju tyvärr inte så ofta när man bor i Kolmården.. Yogayama ligger på Jungfrugatan på Östermalm och nu har de även en till studio i Hammarby Sjöstad. Tillsammans har de ca 110 yogaklasser i veckan med ett stort utbud av olika yogaformer.

Jag älskar att vara där. Det är min lilla tillflyktsort, andningshål och inspirationskälla. Innan 200 h-utbildningen hade jag aldrig satt min fot i den studion. Däremot så hade jag träffat en av huvudlärarna på en yogaworkshop i Linköping, Sara Granström. Det räckte för mig. Med henne som referens blev valet av utbildning lätt. Sara är en fantastisk människa och en av mina största inspiratörer. Anna Hultman, den andra hälften av huvudlärarna är lika fantastisk hon. De är som Yin och Yang kan man säga de där två, de kompletterar varandra perfekt.

Jag är så glad, tacksam och stolt över att jag har gått utbildningen genom dem. Så mycket kunskap, många bra lärare, bra upplägg – bara så bäst helt enkelt!

Framöver är mitt mål att fortsätta bygga vidare på 300 h-utbildningen så att jag inom några år når RYT 500-certifiering. Det bästa är att jag kan bygga på i olika delar och block i den takt jag själv känner för.

yogayama-sara-anna

 

Sara Granström och Anna Hultman (bild lånad från Yogayamas hemsida)

Vill ni läsa mer om Yogayama och alla deras lärare, utbud av klasser, utbildningar, workshops, behandlingar, ayurveda etc så gå in på www.yogayama.se

När jag var uppe i onsdags så var det en skön stunds yoga med Sara och Anna och därefter en middag tillsammans med andra tt-studenter från olika år. I anslutning till studion så finns det en restaurang, där det denna kväll bjöds på god rawfoodsallad och raw chokladdessert. Mysigt och gott var det!

Det finns även en liten butik där det alltid går att hitta små presenter till någon eller inte minst till sig själv!

yogayama-shop

Yogayamas butik (bild lånad från Yogayamas Instagram, gäller även översta bilden)

Nu sätter jag stopp för skrivandet i kväll. Imorgon bitti håller jag i den första utomhusyogan för den här sommaren. Jag åller tummarna för att vädret är ok imorgon bitti. Det ser lovande ut. Hoppas att vi ses..
Namaste!
Kram

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: