challenge/Samarbeten

Yogobe fall challenge

Är du med på en utmaning tillsammans med YOGOBE?

Yogobe Fall Challenge är en 4 veckorsutmaning där du som deltagare får boosta din nyfikenhet och träningsglädje med guidning av några av Nordens främsta hälsoexperter. Utmaningen kan du aktivera mellan 8 september och 15 november. Du kan välja mellan 3 olika program (för nybörjaren, träningsentusiasten och den erfarna yoginin). Varje vecka får du möjlighet att välja mellan olika yogafilmer som hör till programmet.

Välj ditt program

Utmaningen erbjuder tre olika program för att du ska kunna hitta ditt flow och ha skoj, få ny energi och utmana dig själv. Läs mer om de tre nivåerna nedan:

  • Feel the connection: för dig som är nyfiken och inte tidigare har utforskat yoga, funktionell träning eller meditation, alternativt känner att du är i början av ditt utforskande.
  • Feel the sweat: för dig som vill öka din rörlighet, testa andningstekniker och få till en regelbunden meditationspraktik. Ett perfekt komplement till, och en chans att förbättra, din övriga träning.
  • Embrace the light: för dig som har praktiserat både yoga, pranayama och meditation ett tag och vill nu fördjupa din praktik och utmana dig själv. Du kommer få prova olika yogaformer, samla nya insikter kring meditation och andning samt se nyttan av att kombinera andlighet med styrka och smidighet.

Kampanjkod

Om du ännu inte är medlem hos YOGOBE kan du registrera dig med min kampanjkod ”livingjenny”och få 30 dagars gratis tillgång till hela Yogobes videobibliotek OCH utmaningen. Om du redan är medlem så kan du få 100% access för bara 99 kr när du signar upp på utmaningen. Gå även med i deras Fb-grupp #beyoga365 för massor av pepp och inspiration!

Här hittar du till deras hemsida 

Antar du utmaningen?

Jag har valt att delta i programmet Embrace the light.  Vilket program passar dig?

Följ mig även på Instagram @yoga_living_jenny

Namasté

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: