allakanyoga/Inspiration, motivation & hälsa

Youtubekanal

Under en längre tid har jag känt mig lite sugen på att öppna en Youtubekanal för att kunna dela yoga även på det sättet. Det har också funnits en stor efterfrågan under ett par år. Givetvis är det allra bäst att yoga tillsammans med en lärare i samma rum, där man kan få individuella justeringar och modifierade positioner om det behövs. Men jag vill också att yoga ska vara lättillgängligt. Yoga för alla – det som är Yoga Livings filosofi. 

Jag är så glad över att få möjligheten att undervisa yoga på heltid och att driva två studios. Att undervisa yoga är verkligen en ära. Under många år har jag mött så mycket människor i olika åldrar som på riktigt känner att yogan gör gott för dem oavsett om det är en rygg som känns bättre, huvudvärk som försvinner, få möjlighet att hitta mer medvetenhet och närvaro, eller för att lugna sinnet och tankarna. Yoga kan förändra små saker i våra liv och hjälpa till att hitta balans och verktyg i vardagen. Yoga är också hur vi förhåller oss till omvärlden. I varje möte med en person. I varje val vi gör. I varje tanke vi tänker. I varje ord vi säger och vad vi gör.

Yoga är något som man aldrig blir färdig med. Jag är fortfarande lika mycket elev själv som jag är lärare. Yoga är en enormt stor kunskap av tusenåriga traditioner, filosofiska tankar och idéer som går vidare från lärare till elev. Det är en fascinerande tanke – att det som grundades för flera tusen år sedan, är lika aktuellt i sina tankar och formuleringar i vår moderna värld idag. Yoga är också individuellt. Yoga kan betyda en sak för mig och en annan för dig.

Yoga är tidlöst och anpassningsbart.

Därav ser jag det som lite spännande att dela yogavideos som komplement till det som undervisas i en studio. Det ligger i tiden och är passande till dagens samhälle. Att kunna guidas via en video när på dygnet det passar en själv. Hur lång eller kort stund man vill. Hemma i vardagsrummet, på jobbet eller någon annanstans. Oberoende om du bor nära eller långt bort. Jag har själv en stor bredd av yogaformer som jag är utbildad i och tänker att både längd och innehåll kommer varieras. Klipp kommer läggas ut lite då och då till en början, utan en given struktur.

Nu är jag lite nyfiken på dig..

Följer du redan en Yotubekanal med yoga idag?

Skulle du kunna tänka dig att följa Yoga Livings kanal?

Vad skulle du vilja ha för innehåll?

Skriv gärna dina svar i kommentarsfältet här i bloggen.

Namasté, Jenny

Andas

Stanna upp. Blunda. Ta några djupa andetag och känn livets magi inom dig. Känn att du har möjlighet att göra val som får dig att må bra.

NYHETSBREV

Få 15% rabatt på din första order

Genom att skriva upp min e-postadress samtycker jag att
motta digital kommunikation i enlighet med
integritetspolicyn från Yoga Living

Betala med:

Levereras med: